Via Vallen – Aku Cah Kerjo

Via Vallen – Aku Cah Kerjo

Fast Download

Download lagu Via Vallen – Aku Cah Kerjo MP3 gratis terbaru dapat kalian unduh secara cepat dan mudah di INILO. Daftar lagu Via Vallen – Aku Cah Kerjo dapat kalian baca pada tabel info lagu berikut, dan link download mp3 lagu Via Vallen – Aku Cah Kerjo terdapat dibawah ini.

Title: Aku Cah Kerjo
Contributing Artist: Via Vallen
Album: aku cah kerjo
Year: 2019
Genre: Dangdut Koplo
Size: 0 Byts
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

DOWNLOAD MP3

Cara Mengaktifkan Rbt Lagu Aku Cah Kerjo Ketik Acvam Kirim Sms Ke 1212 Telkomsel Ketik Mg 53096750 Kirim Sms Ke 808 Indosat Ketik 34130875 Kirim Sms Ke 1818 Xl Ketik 810330 Kirim Sms Ke 1212 Tri Performed By Via Vallen Composed By Pendhoza Arrangement Capoenk Arthur Cepi Mixing Mastering Rully Akhmadi Produced By Ascada Musik Video Director Christian Sinjal Follow Ascada Musik Website Http Www Ascadamusik Com Facebook Http Www Facebook Com Ascadamusikin Twitter Http Www Twitter Com Ascada Id Instagram Https Www Instagram Com Ascada Id Ascada Musik Is A Record Label Artist Management And Publishing Company Based In Jakarta Indonesia Our Artists Include Dadali Papinka Asbak Band Ilir7 New Syclon Lacy Band Alice Via Vallen And Maisaka Subscribe To Our Channel For Exclusive Videos Including Official Videos And Lyric Videos

Lirik Lagu Aku cah kerjo
oleh Via vallen

bebasan nunggu mongso rendeng
anggongku le ngenteni kowe
wes ono sesasi genep dino iki

mas yen pancen tresnoku iki
mbok anggep ra ono gunane
aku ra kuciwo lan aku ra loro

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit bmi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit bmi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit bmi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
kadang sinyal angel marai dadi penghalang
neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
mergo trenso kui mestina akeh pacoban

sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
jembarno atimu sak jembare laut samudro
kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

mas yen pancen kuwi karepmu
aku yo mung tansah biso nunggu
tak kuatne atiku tanpo sliramu

mas nadyan kowe lungo kerjo
sing tak jalu kowe tetep setio
ojo nganti kegudho wanito liyo

sabaro aku yo mung cah kerjo

Bila kamu mengunduh lagu Via Vallen – Aku Cah Kerjo MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Via Vallen – Aku Cah Kerjo belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album aku cah kerjo, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Via Vallen, untuk mendukung Via Vallen – Aku Cah Kerjo di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Via Vallen #Aku Cah Kerjo

Lagu Terkait